We bloggen, massaal, posten berichten , en schrijven duizenden artikels op internet! Maar hoe zorg je er voor dat jouw hersenspinsel opvalt tussen al de rest?

Is een pakkende titel of naamsbekendheid voldoende om er voor te zorgen dat een update, post, artikel of publicatie opvalt? Of ga je op zoek naar een passend plaatje? Een beeld zegt immers vaak meer dan 1000 woorden!

Waar vind je dan die passende afbeelding die jouw blog of update extra laat opvallen? Misschien wel op deze website!

Mogelijkheden.
1. Bekijk de cartoons en illustraties op de cartoonpagina. Zit er een afbeelding tussen die past bij jouw blog of post? Mits naamsvermelding en een link naar www.stefringoot.com is hij gratis te gebruiken! Laat wel even weten welke afbeelding je gebruikt.

2. Vind je niet wat je zoekt omdat de tekst in de cartoon of illustratie niet helemaal past bij de boodschap? Wil je een logo in de afbeelding verwerken of een kleine tekst aanpassing? Of is er een andere bestandsformaat nodig? Neem contact op via deze site om de mogelijkheden te bespreken. Vaak kan de afbeelding met een minimale aanpassing en een vermelding van de auteur alsnog gratis gebruikt worden!

3. Vind je ergens anders op de site een illustratie die past bij jouw verhaal? Veel werk is reeds in opdracht ontworpen, maar in sommige gevallen kan de illustratie of cartoon alsnog gebruik worden. Neem contact op via e-mail of via de contactpagina om de mogelijkheden te bespreken.

4. Vind je niet wat je zoekt, maar wil je een unieke en op maat gemaakte cartoon, illustratie of strip die past jouw publicatie? Ook dat is mogelijk.