Illustratue Stef Ringoot aan zijn bureau

Het blog van Stef Ringoot

In dit blog lees je meer over mijn werkzaamheden als cartoonist, illustrator en vormgever. Ik neem je mee achter de schermen en geef tekst en uitleg bij de dingen die me bezighouden.

Je boodschap verduidelijken met een infographic.

Je boodschap verduidelijken met een infographic.

Het Lelystadse bedrijf Solarvation vroeg me of ik hun boodschap kon verduidelijken middels een infographic. Dit in eerste instantie ten behoeve van een presentatie die ze zouden geven aan een aantal van hun klanten. Ondertussen is de illustratie al meermaals aangepast, ingezet voor ander doeleinden en geprint als folder. Dat is het grote voordeel van […]

van schets tot afgewerkt ontwerp

Van schets tot afgewerkt ontwerp.

Nee, het bovenstaande plaatje is niet mijn werkruimte! Wel het atelier op zolder van mijn grootvader en kunstschilder Pieter Ringoot (Lebbeke 1921 -2011) waar ik als kind menig uur heb versleten. Als cartoonist, illustrator, grafisch en 3d vormgever ziet mijn werkruimte er wel wat anders uit. Alhoewel… na het overlijden van mijn grootvader heb ik […]