Stef’s webshop vol vrolijke ontwerpen.

Hang eens een poster of cartoon aan je muur.

Wil je mijn werk of mijn cartoons als poster of print aan je muur hangen? Ben je op zoek naar een leuk cadeau? Heb je wenskaarten, mokken, t-shirts, placemats, enz… nodig? Dat is allemaal mogelijk in deze webshop vol vrolijke ontwerpen, cartoons, posters en prints. Maak op deze pagina een keuze en ik ga voor jou aan de slag.

Heb je op deze website een afbeelding gezien die je graag als print zou willen, maar staat deze niet tussen de aanbiedingen? Geef me dan een seintje en ik plaats de afbeelding in de shop. De afbeeldingen worden geprint en verstuurd via de print on demand services van Print api en Spreadshirt.

De mokkenshop en de spreadshop.

Wanneer je mijn mokkenshop of mijn spreadshop bezoekt kom je op een nieuwe pagina terecht. Hier kun je kiezen uit diverse bedrukkingen op kleding, mokken, muismatten, telefoon hoesjes, enz…

De afbeeldingen in deze shops worden geprint en vervolgens verstuurd via de print on demand services van Spreadshirt.

Print on demand

Bij print on demand worden afbeeldingen pas geprint nadat er een echte bestelling geplaatst is. Met print on demand kan er al gedrukt (geprint) worden vanaf 1 exemplaar. PrintApi uit Groningen en Spreadshirt doen dit voor mij. Ook het verzenden van de artikelen gebeurd dus via deze bedrijven.

Betalen doe je met iDeal, Credit Card of Mister Cash rechtstreeks bij De verschillende webshops.

Hang eens een cartoon aan je muur

In mijn webshop hebben de cartoons standaard een formaat van 40x30cm. Ze kunnen worden gedrukt op dibond (harde kunststof plaat), forex (zachte kunststofplaat 13mm), karton of 250 gr. gloss poster papier. Klik hieronder op een van de afbeeldingen om de print te bestellen. Maak vervolgens zelf je materiaalkeuze. Je kan ook kiezen of je de print wil laten inlijsten of niet.

Heb je op de site een cartoon gezien die je graag ook als print zou willen, maar staat deze niet in de shop? Of heb je misschien een ander formaat nodig. Ook dat is mogelijk. Geef me dan een seintje en ik plaats de afbeelding in de shop.

Printen doe ik via de service van printapi.

20 % korting op alles in mijn Spreadshop!

00DAYS: 00HOURS: 00MINS: 00 Expired

Gratis verzending bij een aankoop in mijn Spreadshop!

00DAYS: 00HOURS: 00MINS: 00 Expired

15 % korting op alles in mijn Spreadshop!

00DAYS: 00HOURS: 00MINS: 00 Expired

Stef’s Spreadshop.

Zoek je een leuk kledingstuk met opdruk, een of meerdere opvallende mokken, een iPhone of ander soort telefoon hoesjes, onderzettertjes, stickers, enz… bezoek dan eens mijn spreadshop. Veel van de design’s kan je bovendien ook nog eens personaliseren.

Ook deze spreadshop werkt via printing on demand. De bestellingen, betalingen en leveringen lopen via Spreadshirt.nl. Is een en ander nog niet helemaal naar wens? Met de designtool en de ontwerpen creëer je snel je eigen unieke ontwerp.

Afbeelding spreadshop Stef Ringoot. Bedrukte t-shirts
T-shirts
Afbeelding spreadshop Stef Ringoot. Bedrukte tassen
Tassen
Afbeelding spreadshop Stef Ringoot. Bedrukte schorten
Schorten
Afbeelding spreadshop Stef Ringoot. Bedrukte tassen
Rugzakken
Afbeelding spreadshop Stef Ringoot. Bedrukte t-shirts
Meisjes t-shirts
Afbeelding spreadshop Stef Ringoot. Bedrukte kussens
Kussens
Afbeelding spreadshop Stef Ringoot. Bedrukte petten
Petten

20 % korting op alles in mijn Mokkenshop!

00DAYS: 00HOURS: 00MINS: 00 Expired

Gratis verzending bij een aankoop in mijn Mokkenshop!

00DAYS: 00HOURS: 00MINS: 00 Expired

15 % korting op alles in mijn Mokkenshop!

00DAYS: 00HOURS: 00MINS: 00 Expired

Stef’s mokken shop

Met een leuke mok, onderzetter, drinkbeker of broodtrommel, wordt je drankje of lunch een stuk lekkerder. Bezoek mijn mokken shop met een heleboel opvallende mokken, bekers, onderzetters en broodtrommels. Heb je op deze site een afbeelding gezien die je graag op een mok, beker of lunchbox wil? Neem dan gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. De shop opent in een nieuw venster.

Ook deze shop werkt via printing on demand. De bestellingen, betalingen en leveringen lopen via de diensten van spreadshirt.nl.

Drinkbekers
Onderzetters
Mokken

Puzzels

Puzzels zorgen bij jong en oud voor urenlang spelplezier. Zoek je leuke, kleurrijke en opvallende puzzel in hout of karton? Maak dan je keuze uit een van de onderstaande afbeeldingen.

De houten puzzel wordt gedrukt op 5 millimeter berkenplex en wordt figuur gesneden tot een echte puzzel. Je hebt de keuze uit 24 of 54 stukjes. De gewone puzzel bestaat uit stukjes op karton en wordt momenteel geleverd in een doos zonder opdruk. De puzzels worden geprint en verstuurd door het Groningse bedrijf PrintApi

Heb je op deze website een cartoon of illustratie gezien die je als puzzel zou willen maar staat deze niet in de onderstaande lijst? Geef me dan een seintje en ik plaats de afbeelding in de shop.

Kerst puzzels
Puzzels van Galerie Ringoot
Puzzels voor jong en oud

Nog meer shop mogelijkheden.

Ook via de webshops van Redbubble, Werkaandemuur en Zazzle kan je mijn werk, gedrukt of geprint op diverse media zoals, hoeslakens, muismatten, badmatten, douchegordijnen, onderzetters, wenskaarten enz… bestellen. Breng eens een bezoekje aan deze shops en laat je verrassen door de mogelijkheden. Of bezoek de pagina met een selectie van producten die je via deze sites kan aanschaffen.

Stef’s poster shop

Ben je op zoek naar een origineel posterontwerp of een kleurrijke print voor je bureau, woonkamer, gang, slaapkamer, enz … laat je eens verrassen door mijn opvallende illustraties die op verschillende materialen en manieren kunnen geprint worden.

Bezoek mijn postershop en bekijk de voorbeelden en mogelijkheden.

Galerie Ringoot

Naast deze website beheer ik ook de website van galerie Ringoot. Op deze website ontdek je het werk van mijn grootvader en kunstschilder Pieter Ringoot (1921 – 2011) en mijn schoonvader de Nederlandse illustrator Hans Sturris. Via de shop van Galerie Ringoot en via deze shop kan je reproductie’s van diverse werken bestellen.

Prints van galerie Ringoot