Stef’s puzzel shop voor jong en oud.

Puzzels zorgen bij jong en oud voor urenlang spelplezier. Ben je op zoek naar een leuke, kleurrijke en opvallende puzzel in hout of karton? Maak dan je keuze uit een van de onderstaande afbeeldingen. Deze originele puzzels zijn eniger in de winkel verkrijgbaar.

De gewone puzzel bestaat uit stukjes op karton en wordt momenteel geleverd in een doos zonder opdruk. Je kan kiezen uit 500, 1000 of zelfs 1500 stukjes.

De houten puzzel wordt gedrukt op 5 millimeter berkenplex en wordt figuur gesneden tot een echte puzzel. Je hebt de keuze uit 24 of 54 stukjes.

Klik op de afbeeldingen voor meer informatie en om de puzzels te bestellen.

De puzzels in Stef’s puzzel shop worden gedrukt, afgewerkt en verstuurd door PrintApi uit Groningen. Ook afrekenen doe je bij PrintApi makkelijk via IDeal.

Stef's puzzel shop

Puzzels van 500 stukjes

Kerstpuzzel 2021

Vanaf 25 euro

Kerstpuzzel 2020

Vanaf 20 euro

Smakelijk eten

Vanaf 20 euro

Space puzzel

Vanaf 20 euro

Puzzels van 1000 stukjes

Kerstpuzzel 2021

Vanaf 30 euro

Puzzels van 1500 stukjes

Kerstpuzzel 2021

Vanaf 38 euro

Houten puzzels

Space explorer (binnenkort beschikbaar)

Vanaf 20 euro

Puzzels van Galerie Ringoot

GalerieRingoot toont het werk van Pieter Ringoot en Hans Sturris. Een aantal van de werken van de galerie zijn via deze website ook in puzzelvorm beschikbaar.

Koeien melken

Vanaf 20 euro

Nog meer puzzel mogelijkheden.

Heb jij op deze website een afbeelding gezien die je graag in puzzelvorm zou willen? of wil u zelf een puzzel laten ontwerpen? Neem dan gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.