Digitale cartoons en spotprenten 1

Op deze pagina vind je digitale cartoons en spotprenten over diverse onderwerpen.

Deze cartoons zijn ook verkrijgbaar als print op elk gewenst formaat en kunnen desgewenst gepersonaliseerd worden met uw logo of een naamsvermelding. Neem contact op via de contactpagina om de mogelijkheden te bespreken.

Zit er een cartoon tussen die past bij uw blog of post op het World Wide Web? Mits een link naar deze site (www.stefringoot.com) zijn de afbeeldingen op deze pagina gratis te gebruiken! Laat weten welke afbeelding u wilt gebruiken en u ontvangt het bestand via email. Vindt u niet wat u zoekt omdat de tekst niet helemaal past bij de boodschap? Wilt u een eigen logo in de afbeelding verwerken of een kleine tekst aanpassing? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer cartoons zien? Klik hier …

Digitale cartoons van Stef ringoot
Deel deze pagina via social media.

Meer cartoons

Hang eens een cartoon aan je muur

Sommige van mijn cartoons zijn beschikbaar als print op diverse media. Bezoek mijn cartoon print shop en ontdek de mogelijkheden.

In mijn webshop hebben de cartoons standaard een formaat van 40x30cm. Ze kunnen worden gedrukt op dibond (harde kunststof plaat), forex (zachte kunststofplaat 13mm), karton of 250 gr. gloss poster papier. Klik hieronder op een van de afbeeldingen om de print te bestellen. Maak vervolgens zelf je materiaalkeuze. Je kan ook kiezen of je de print wil laten inlijsten of niet. 

Je hebt al een cartoon print vanaf 9.98 excl. verzendkosten.

Heb je op de site een cartoon gezien die je graag ook als print zou willen, maar staat deze niet in de shop? Of heb je misschien een ander formaat nodig. Ook dat is mogelijk. Geef me dan een seintje en ik plaats de afbeelding in de shop.