Social media cartoons.

Social media is vandaag de dag niet meer weg te denken uit onze leefwereld. Het is dan ook een dankbaar onderwerp voor een cartoonist. Op deze pagina vind je mijn digitale Social Media cartoons.

Wilt u een van deze cartoons als print? Kijk dan eens in de shop van deze website. Wilt u een gepersonaliseerde afbeelding met bvb. uw logo of een naamsvermelding. Neem dan contact op via de contactpagina om de mogelijkheden te bespreken.

Zit er een afbeelding tussen die past bij juw blog of post op het World Wide Web? Mits een link naar deze site (www.stefringoot.com) zijn de cartoons op deze pagina gratis te gebruiken! Laat weten welke afbeelding u wil gebruiken en u ontvang het bestand via email. Vind u niet wat u zoekt omdat de tekst niet helemaal past bij de boodschap? Wilt u een eigen logo in de afbeelding verwerken of een kleine tekst aanpassing? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Cartoons over social media
Deel deze pagina via social media.


Hang eens een cartoon aan je muur

Sommige van mijn cartoons zijn beschikbaar als print op diverse media. Bezoek mijn cartoon print shop en ontdek de mogelijkheden.

In mijn webshop hebben de cartoons standaard een formaat van 40x30cm. Ze kunnen worden gedrukt op dibond (harde kunststof plaat), forex (zachte kunststofplaat 13mm), karton of 250 gr. gloss poster papier. Klik hieronder op een van de afbeeldingen om de print te bestellen. Maak vervolgens zelf je materiaalkeuze. Je kan ook kiezen of je de print wil laten inlijsten of niet. 

Je hebt al een cartoon print vanaf 9.98 excl. verzendkosten.

Heb je op de site een cartoon gezien die je graag ook als print zou willen, maar staat deze niet in de shop? Of heb je misschien een ander formaat nodig. Ook dat is mogelijk. Geef me dan een seintje en ik plaats de afbeelding in de shop.