Social media cartoons.

Social media is vandaag de dag niet meer weg te denken uit onze leefwereld. Het is dan ook een dankbaar onderwerp voor een cartoonist. Op deze pagina vind je mijn digitale Social Media cartoons.

Wilt u een van deze cartoons als print? Kijk dan eens in de shop van deze website. Wilt u een gepersonaliseerde afbeelding met bvb. uw logo of een naamsvermelding. Neem dan contact op via de contactpagina om de mogelijkheden te bespreken.

Zit er een afbeelding tussen die past bij juw blog of post op het World Wide Web? Mits een link naar deze site (www.stefringoot.com) zijn de cartoons op deze pagina gratis te gebruiken! Laat weten welke afbeelding u wil gebruiken en u ontvang het bestand via email. Vind u niet wat u zoekt omdat de tekst niet helemaal past bij de boodschap? Wilt u een eigen logo in de afbeelding verwerken of een kleine tekst aanpassing? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Hang eens een cartoon aan je muur

Wil je een van deze cartoons als poster of print aan je muur hangen? Een leuk cadeau aan iemand geven? Of heb je wenskaarten of placemats nodig? Neem eens een kijkje in de webshop van deze site.

Staat de gewenste cartoon niet in de shop? Geef dan een seintje via de contactpagina en ik plaats hem online.