Social media cartoons.

Social media is vandaag de dag niet meer weg te denken uit onze leefwereld. Het is dan ook een dankbaar onderwerp voor een cartoonist. Op deze pagina vind je mijn digitale Social Media cartoons.

Wilt u een van deze cartoons als print? Kijk dan eens in de shop van deze website. Wilt u een gepersonaliseerde afbeelding met bvb. uw logo of een naamsvermelding. Neem dan contact op via de contactpagina om de mogelijkheden te bespreken.

Zit er een afbeelding tussen die past bij juw blog of post op het World Wide Web? Mits een link naar deze site (www.stefringoot.com) zijn de cartoons op deze pagina gratis te gebruiken! Laat weten welke afbeelding u wil gebruiken en u ontvang het bestand via email. Vind u niet wat u zoekt omdat de tekst niet helemaal past bij de boodschap? Wilt u een eigen logo in de afbeelding verwerken of een kleine tekst aanpassing? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Hang eens een cartoon aan je muur

Een aantal (maar nog niet allemaal) van de bovenstaande cartoons zijn verkrijgbaar als print op diverse media. Klik op “bestel deze cartoon” onder het plaatje en kies op welk materiaal je de afbeelding wil laten printen.

Je hebt de keuze uit de onderstaande materialen :

– Dibond (harde kunststof plaat)
– Forex (zachte kunststofplaat 13 mm)
– Karton
– Plexiglas
– 250 gr. gloss poster papier.

Wil je een lijst of ophangsysteem bij bestellen? Kies de gewenste afwerking nadat je de print aan het winkelmandje hebt toegevoegd.

De cartoons worden geprint en verstuurd door drukkerij PrintAPI uit Groningen (Nederland). Printen gebeurd middels print on demand zodat je al vanaf 1 exemplaar kan bestellen.

Staat de gewenste cartoon niet in de shop? Geef dan een seintje via de contactpagina en ik plaats hem alsnog online. In de webshop van deze site vind je bovendien nog veel meer mogelijkheden.